Közérdekű közlemény..:)

Kedves Olvasóim!

Egy kedves barátom javaslatára létrejött a Moly-on egy kiváló Gótikus Irodalom elnevezésű zóna, amihez bátran lehet csatlakozni!Akinek ezzel a témával bármi kérdése, kérése van, esetleg segítségre lenne szüksége az itt leírtakkal kapcsolatosan, az ott is, itt is nyugodtan jelezheti. Ezen kívül bármi ötletet, javaslatot szívesen fogadok. Minden véleménynek örülnék, mert az én munkámat is segíti az időnkénti visszajelzés! A zónát az alábbi linken találjátok:

Gótikus Irodalom zóna/Moly

A Facebook-on továbbra is az alábbi linken találtok meg, ahol - mindazokkal a dolgokkal szoktam foglalkozni, amik napközben eszembe jutnak, vagy amiket érdekesnek találok, s amelyek nem mindig férnek bele ennek a blognak az általam meghatározott kereteibe.Így pl. a videókat, vagy képeket, sőt a filmeket is ott fogom inkább közzétenni, mert azok valahogy eddig is kilógtak a Gótikus Galaxis tematikájából, vagyis inkább a fő irányvonalából, ami a szépirodalomra koncentrál elsősorban.:)
No, szóval kövessétek ott is a Gótikus Galaxist!

Gótikus Galaxis a Facebook-on

Ja, és a Moly-on még mindig lehet jelentkezni a kihívásra, - amin szerencsére szépen lassan azért szaporodunk!:) De várom továbbra is a rettegésre kiéhezett, áhítatos lelkű olvasókat!:)

Olvassunk gótikus regényeket!:)

Megjegyzések